Blog

Varfor har jag ingen begarelse till uppsyn pojkvan langre?

Att ni brakar och mar kasst bada tvenne av det som sker

Det jag undrar over kanns pinsamt att kommunicera med nagon om sa jag hoppas att ni kan hjalpa mig med detta.

Sjalv ar donna och mitt problem ar att sjalv inte har nagon sexlust langre. Jag kan bli kat ibland nar jag ar jag men aldrig nar min pojkvan finns i narheten. Uppsyn pojkvan har alltid varit galen i sex, men pro min bit har det aldrig kants i synnerhet betydelsefullt. Kanske beror det pa att sjalv stadse haft svar att atnjuta orgasm. Eller kan p-pillerna besta orsaken?

Sjalv tycker jattemycket om min pag. Har aldrig kant pro nagon annan som jag kanner forut honom. Men jag kan ej slappna fran nar vi inneha sex. Vi inneha omkring aldrig sex med varandra och de lite ganger det hander sa ar det stadse alldenstund jag kanner mig pressad till det. Jag vet att uppsyn kille hade ett superbra sexliv innan. Det inneha han berattat pro undertecknad. Han brukade fordom vaga mot varandra undertecknad med sitt ex och sjalv brukar filosofera gallande det stundom.

Vi har pratat med varanda manga ganger om att vi maste vara en aning pahittigare nar det galler sex. Att orka ta initiativ, testa nya prylar och sa framat. Men det blir liksom aldrig av. Det stannar stadse spann pratet. Alltemellanat slutar det ocksa i brak och i att vi somnar kungen var sida ifall sangen istallet forut att alska.

Jag vill ha ett sexliv. Det far ej fortsatta sa har. Men dessutom om vi skulle ha sex oftare sa har sjalv fortfarande mina problem kvar. Hur kan sjalv kannna sexlust och baksida av underben kan jag skapa for att ringa orgasm lattare? Amna jag ga till en sexualradgivare eller?

Det ar avsevart mojligt att tillika detta paverkat din lust negativt

Av det du skriver ar det tydigt att ert sexliv har blivit till ett problem som tar kungen er relation. Alldenstund att ni inneha pratat med varandra sa otaliga ganger utan att ni kommit vidare sa tror jag att det ar Venezuelanska kvinnor som söker amerikanska killar bra om ni sallskap tala med nagon proffs, till foredome en kurator spann en sex- och samlevnadsmottagning. Om ni bor i en stor stan sa finns det sannolikt en sadan mottagning. Du skriver att du tycker det skulle kannas pinsamt att prata med nagon om detta. Tank enar pa att de personer som du moter i en sadan situation jobbar med dessa fragor laka dagarna och de kommer inte att baxna over nagot som du tar upp med utslag. Kann dig stabil med det.

Det ar marigt att ge ett bra genmale har, darfor det ej gar stalla motfragor till dig. Nog kommer du inte att kanna igen dig i texten nedan, men nog ar det nagra tankar vacks som du kan fundera vidare runtom.

Till att antrada med ar det bra att erinra att sexlusten ej ar evig utan att den varierar under livet, utan att det behover forekomma nagon djupare orsak till detta. Kanske ar man i en period i livet da man har fullt upp med annat och inte hinner klura sa kopiost gallande sex. Nog prioriterar man andra grej istallet. Sexlusten kan samt paverkas negativt av stress eller av vissa mediciner. I vissa fall tillika p-piller. Du kan be din barnmorska att lite utprova ett annat p-piller sa kan du i all fall stanga ute detta. Men dessutom annat kan ha vikt. Till foredome sa kan en stark vilja om ett “bra sexliv” ha motsatt aterverkning. Man satter stor press gallande sig personligen och tankarna far omkring i huvuder istallet pro att enbart bidra sig han och sluta upp bakom sin lust. Du skriver aven att du jamfordes med din killes forutvarande flickvan i inledning av ert proportion. Det kan kannas kravfyllt att mata din begarelse med nagot som din pag beskriver som “superbra sexliv”.

No Comment

0

Post A Comment