Blog

Jag traffade en kis i inledningsvis av hosten

Dock utan nagot sexliv enar han ej fixade den narheten

Han sa bittida att han ej kunde skrida in i en relation enar han inte kommit kvar sitt ex som han gjorde slut med ett ar forr. Myste, sag film och gick ut forbund bland annat. Tiden gick och positiv julen sa vi att vi dejtade exclusive. Varen kom och vi fortsatte trivas grymt bra forbund, det fanns avsevart omhet och hansynsfullhet i relationen. Men noll sex. Det hade blivit sa svart att vanda det vanskapliga myset till ett passionerat omstandighet. Bada hade en ambition och vilja till mer och jag hade absolut kanslorna. Men han kunde ej lyckas sig att skrida langre. Till sist bodde sjalv ungefar hos honom. Och det blev en remarkabel vanskapsrelation trots att vi dejtade enar vi inte hade nagot sexliv. Efter att vi traffats i 6 manader kom det fram att han aven fortsattningsvis kampade med kanslor kring sitt ex. Jag sa att det ej funkade langre enar sjalv inte kunde mata mej med henne. Han kande jag att allt blivit sa krangligt mellan oss, att det blivit sa svart att vanda myset och den vanskapliga narheten till att en dag initiera ligga. Sex varje aven fortsattningsvis grymt jobbigt pro honom. Sa vi valde att separation for en vecka sedan. Det varenda enormt traligt enar jag fatt kanslor for honom. Och han var angelagen ifall att vi inte borde tillbomma nagra dorrar for oss. Att det varje inkorrekt timing nar vi mottes och att kanslor kan andras nar vi inte traffa och far tid att betanka. Att han lange haft en ambition och ett hopp om oss. Sjalv vill ej hoppas gallande honom men genast kan sjalv ej slopa. Sjalv undrar baksida av underben ni inneha pro erfarenheter av liknande situationer? Antaga ni att kanslor kan andras med tiden, nar han ej kunde uppleva sa under de har 6 manaderna? Ar det enkom sa spartanskt att jag ar inkorrekt gallande person och att nar han blir kar sa kommer han kvar sitt ex? Eller finns det nagon tillfalle att tiden ifran varandra och att vi far kontemplera kungen vilket satt vi varenda viktiga forut varandra kan inducera? Sa ofta kanslor och tankar och arligt talat hoppas sjalv gott kungen nagon solskenshistoria. Vilket ingav undertecknad onskan

Vi trivdes dock himla bra forbund och fortsatte traffa

Det ar kanske bra att ni tagit timeout forut han nog behover en epok for begrunda. Han tvungen begripa att det ej finns en gata tillbaks till hans forra ex men det problemet ligger hos honom – att overtyga sig sjalv. Vi ar ju allihopa annorlunda och administrera forluster. En del har nytt dagen efter, pro andra tar det lang tid. Hor av dig intermittent till honom. Gor du det kanske redan? Ge detta tillstand en chans under ett antal manader och se vad som hander. Sen vet du mer hur du amna upptrada.

Tack for ditt direktion. O? Njae, vi brot pro bara nagra dagar sen och han sa att han beredvilligt ses och fikar och att sjalv ar valkommen dit nar sjalv vill. Men jag kanner att det blir svarare att ga framat ifall sjalv traffar klicka här nu honom. Vi kommer absolut springa gallande varann enar vi inneha gemensamma vanner. Bl.a. ar vi bada bjudna pa en hogtid ifall ett par veckor, men sjalv vet inte an ifall jag ska ga. Ar sa harig att kungen nagot metod fa vara medveten om att han borjat motas en annan eller nat. Nog inte sa troligt inom 2-3 veckor, men man vet ju aldrig. Och det maste jag gott bara okej. Men fy hur sa svart det ar. ??

No Comment

0

Post A Comment