Blog

Tinder ger dig ett verifierat blatt kryssmarke om du klarar testet

Tinder lanserar nya sakerhetsfunktioner idag, medraknat ett fotoverifieringssystem som markerar dataprofilerna med ett blatt bockmarke, ett partnerskap med sakerhetsappen Noonlight som utfor det spartanskt att folja at data fran raddningstjanster och en funktion som gor det identifierar potentiellt stotande meddelanden.

Fotobekraftelsessystemet kraver data forut att ta en selfie i realtid som matchar en position som visas av en modell i en exempelbild. Dessa foton skickas sedan till Tinder-communityteamet, som kommer att styrka att varje konsument matchar bade den angivna posisen och de valda profilfotona. Ifall allt star i rad far du en bla bock. Detta ar for att bidra potentiella spelare sakerheten att de ej fiskas.

For narvarande kommer folk att granska fotona och se till att manniskor ar som de sager att de ar, men malet ar att antligen delegera denna goromal till programvaran. Det ar oklart nar detta nagonsin kommer att intraffa. Tinder har miljoner brukare ovanfor hela varlden. Fran denna anledning implementeras denna funktion initialt langsamt och i mindre regioner som Taiwan och Irland. Bumble introducerade ett liknande system pro forsvinna anvandare 2016.

Det spelar en aning snarja upp

Det ar oklart hur val detta system hindrar folk fran att bli forvanade som ar uppdaterade dessutom med manskliga besiktningsman. Manniskor klipper och odlar haret, okar och minskar och aldras, vilket innebar att profilbilderna de verifierar med sa smaningom blir foraldrade. Tinder inneha inte angett hur lange ett bekraftelsemarke ar giltigt och om det nagonsin kommer att lopa ut. Den specificerade inte heller om anvandare skulle behova repeterande processen varje gang de ville uppdatera avta bilder. Forut narvarande noterar datum i sina profiler stundom ifall de har uppdaterat sitt utseende, till exempel om de odlar en mustasch eller fargar haret. Kanske forblir det basta alternativet att halla sig verifierad och samtidigt tillgodose forvantningarna.

Bortsett fran selfie-granskningsprocessen uppger foretaget att det langsamt introducerar en funktion gallande “utvalda marknader” som upptacker potentiellt stotande meddelanden och fragar data ifall ett kungorelse “fisk” dem. I sa fall kan du anmalan personen. Foretaget havdar att denna funktion sa smaningom kommer att medfora en annan funktion som heter “Angra” som utfor att anvandare kan selektera att racka ett potentiellt stotande kungorelse. Funktionen later snarlika den som lanserades av Instagram 2017, som upptacker stotande kommentarer. I det har fallet kan anvandare dock automatiskt fortiga kommentarerna.

Tinder tillkannager aven ett partnerskap med sakerhetsappen Noonlight till garanti. Godkanna anvandare som ar baserade i USA att fa medel till appen gratis, liksom ett nytt “Security Center” som ger brukare resurser och verktyg relaterade till online – finn datering. Noonlight synkroniseras med olika appar och enheter, inberaknad Tinder, pro att stodja onlinetjanster.

Data som synkroniserar deras Tinder-konto med Noonlight kan presentera ett ID-kort i sin profil, vilket indikerar att detta ar fallet som en slags varning om att de ar skyddade. Konsument kan meddela pro Tinder och Noonlight nar de amna skrida pa ett datum och med vem. Om en nodsituation intraffar under moten kan du lamna Noonlight-appen och anordna en bristande pro att ringa raddningstjanster. Noonlight kommer att be dig att indicera en PIN-kod forut att stoppa denna fordra forst. Jemeni kvinnor Om inget gors ringas raddningstjansten. Ar 2018 installerade Uber en likartad nodsamtalsfunktion i sin app och ett sakerhetscenter.

Det skrivs samt och kallas darefter

I allmanhet verkar Tinder ha tagit upp andra appar forut att trygga anvandarsakerhet och utfor det i gengald. Nix desto mindre kan funktionen pro anstotliga kommentarer och nodsamtal lite vidstrackta konsekvenser som ej enbart forandrar kulturen forut chatten i appen till det battre, men ocksa ger uppgifterna sakerheten att de kommer ut klocka en vadlig situation utbredd behov.

No Comment

0

Post A Comment