Blog

Det har ar avgjort inte hur din profiltext amna se ut:

Tankegang ar stadse bra, men praktiken hjalper snarare till att lara sig nagot. Saledes vill vi visa dig par foredome gallande hur en profiltext ska kika ut i noll fall och hur du kommer fram pa ett bra och humoristiskt fason. Kanske ar du aven fortsattningsvis instabil gallande sjalva skapandet och inneha en liten guide till hands, hur du skapar riktigt text.

“Hej, sjalv heter Max, jag ar 25 ar mossig och kommer fran Bochum. Sjalv gar kungen universitetet och studerar dar. Jag vill lara uppfatta dig. Om du ar sugen kungen en cool och avslappnad pag, skriv en rad till mej sa kan vi instruera uppleva varandra.”

Det ar enbart nagot trakigt med den har texten. Du behover inte yppa ditt namn, det star redan i din profil! Samma sak galler pro din alder och, oh wonder, till och med din plats finns kungen Tinder. Sa den arme profiltexten fyller enkom luckor och skapar ingen information.

Att du gar gallande universitet kan namnas att du plugga dar, men ar i sjalva verket sjalvforklarande med tanke kungen att en 25-aring sallan ar forelasare. Omigen, en mening som den egentligen inte behover.

“sjalv vill motas dig” ar en av de mest irriterande fraserna kungen en Tinder-profil. Vem vill du lara uppleva? Enkom allihopa som laser den meningen? Verkligen vem som helst? Absolut radera, den arme meningen ar storig, forekommer i varannan profil och ar onodig!

En “cool, avslappnad kille” later mer som en man som ingen brud egentligen vill dejta. Kvinnor behover ej killar, de behover hanar! Ett jamstalld stort misslyckande ar forresten att skriva som fruntimmer: “Jag ar en riktig sotnos”. Va ar du? En ollon? Ett liten gratt djur vars asyn troligen far dig att amna hoppa upp pa en stol och skalla? Nix, bara icke!

Och resten av denna profiltext ar ocksa olamplig, trakig och overflodig. Logiskt sett lar ni uppfatta varandra nar en av er skriver det forsta meddelandet. Otaliga Tinder-profiler ar fyllda med just dessa meningar. Ordfoljder vars innehall helt enkelt ar tankt att rus ett tomt yta med bokstaver. Du skulle aldrig plita: “Hej, det ar dagtid just genast. Det ar ljust ute.”

Ett bra foredome kungen en lyckad profiltext

Den harnast profiltexten visar hur det kan goras olik. Den ska framkalla hag, flisa ut fran mangden och samtidigt se till att den blir ihagkommen. Sjalvklart ar texten i sig sjalv ingen sakerhet forut framgang, men chanserna okar betydligt med en vanlig halsning.

Om du vill raka en av och till forsiktig, naturalskande och lidelsefull kille som tycker om att skapa mat ar det en bra motiv att skriva till undertecknad.

Oh jada, sjalv hoppas att du inte inneha nagot emot att jag alltid ser kungen kvinnors nasor forst och framst. Jag berattar beredvilligt varfor!

“Den arme profiltexten ar kreativt utformad och uppfyller viktiga kriterier pro att framkalla entusiasm och nyfikenhet. Forst en salut. For det andra ett futtig ploj med en observation. Forut det tredje den lilla sjalvbeskrivningen, som avslojar tre karaktarsdrag pa en gang. Skribenten ar eftertanksam, naturnara och gillar att bereda mat.

Sist kommer ett nagot forvirrande uttalande, men som garanterat vacker nyfikenhet hos kvinnor. Eftersom de flesta kvinnor tro att man forst ser gallande rumpan, bysten eller blott (atminstone ar det hur sa manga pastar) ogonen. Men kungen nasan? Just arme kommer nyfikenheten att gnaga och lasaren vill veta va det inneha med nasan att skapa!

Rangordning i jamforelse

Matchning ar den viktigaste delen av Tinder. Du https://kissbrides.com/sv/romancetale-recension/ utfor egentligen inget annat an att titta pa foton och svepa till hoger (yikes) eller vanster (yikes). Du kan plocka kontakt nar du har en matchning. Om du ar Platinum-medlem kan du till och med avsanda meddelanden till personer som inte har matchat dig.

No Comment

0

Post A Comment