Blog

18. Genom att besta presentator forut ditt eget evenemang

16. Skrida med i en improvisationsgrupp

Ovanfor alltsammans varlden finns det grupper som kallas pro improvisationsgrupper. I huvudsak och botten ar detta kurser i skadespeleri som leder absolut ingenstans. Du kommer att skrida in och tjanstgora med en “expert” (vanligtvis nagon som ej riktig lyckades som skadespelare) och studera olika fason att manifestera dig jag. Det finns ingen realistisk poang med dessa klasser, aven om de kan vara terapeutiskt nar du gar genom delen “uttryck din ilska”.

Hur som helst kan du skrida med i en fran https://lovingwomen.org/sv/heta-och-sexiga-japanska-kvinnor/ dessa klasser! Manniskorna som gar med dig letar ej stadse efter karleken, men detaljerad som med tillganglig scen-evenemang kan du utbilda dig ofta om en person i en improv-klass.

Du kommer inte att bli nasta Meryl Streep genom att skrida med i en rum improvisationsgrupp, men du kan bestamt ta steg mot att hitta en partner. Sok idag och kika va som finns i ditt omrade. Vem vet vem som kanske agerar sammanlagt med dig?

  • Allihopa typer av manniskor gar med i improvisationsgrupper
  • Du kommer inte bli renommerad i genom att skrida med i en, men du kan hitta karleken
  • Du kan instruera dig ofta ifall en potentiell partner i en improvisationsgrupp

17. Intill natverksevenemang

Det ar aldrig en sant bra ide att starta en romans kungen kontoret. Nar allting kommer runt kan det bli ratt arbetsamt kungen kontoret om foremal och objekt gar felaktigt. Darutover kanske dessa grej ej ens ar tillatna – det sista du vill ar att HR borjar ge dig problem enkom pa grund av vem du traffar.

Men det ar inget felaktigt med att ses nagon i samma fack som du. Skrida till ett natverksevenemang eller nagot likartad som en sammankomst och kika vem som dyker upp. Dessa manniskor kommer utan tvivel att ha synonym intressen, i och med att de livnar sig pa samma satt som du gor.

Se till att du inte ar pockande, i och med du ej vill skramma din blivande partner. Men varenda ej skraj att saga hej till nagon som du tycker ar intressant, eller forut att byta branschanteckningar med personen som har fangat ditt oga. Du kan hitta karleken vid natverksevenemang och finn en partner med likartad karriarmal.

  • Romantik kungen kontoret ar i allmanhet inte en bra plan
  • Som sagt kan du hitta karleken vid natverksevenemang med folk i din bransch
  • Du delar karriarmal och enhetlig kannedom med en dejt som du moter gallande branschevenemang

Ifall du ar kungen sociala medier eller kanner manga manniskor som kan sprida budskapet om ett event kan du skapa dina egna! Be dina vanner att servera in singlarna de kanner till en fest, event eller enkom for att umgas. Det ar en bra forslag att producera eventet till ett BYOB, darfor du aldrig vet hur flera som kommer att dyka upp. Men ifall du har obegransade resurser ar det bara att spendera rakningen.

  • Hunddag i parken (allihopa tar med sig hunden forut att leka)
  • Dodsblek elefantfest (alla tar med sig en sma present att byta ut)
  • Bokbytarfest (du gissade det – ta med en bok att byta ut)

Du fattar – det finns inga granser! Kika bara till att du har budget och position i atanke nar du planerar ditt handelse. Ha sa lajbans!

19. Pa sociala medier

Det finns massor av satt pro dig att hitta karleken gallande sociala medier. Du kan ga med i en Facebook-grupp som agnar sig at ett eller annat intresse. Du kan framfora dig forut vanner till vanner. Du kan folja folk kungen Twitter och byta en (intelligent) pratstund med dem.

No Comment

0

Post A Comment