Blog

Nar dejtingstjanster borjade bli mer och mer populara kungen internet ville manniskor ha nagot mer specifikt

Istallet forut att ta chansen att hamna hos en person som saknade jamforbara intressen borjade man efterfraga dejtingsidor som tog dejtingen kungen allvar, inte blott erbjod korta och oforutsagbara relationer. Det blev nu offentligt accepterat att man kunde hitta riktig karlek och en langvarig relation i genom online-dating.

Eftersom det ej ar vanligtvis som man traffar en framkomlig livslang partner finns det ett storre behov av att skapa nischmarknader for natdejting. Academic Singles ar en fullkomlighet estrad forut dessa personer. Det ar an battre for dem som soker en partner som inneha synonym akademiska prestationer som dem sjalva inneha.

Inneha du kommit sa fjarran i behöver en fru din akademiska karriar att du inte langre behover spendera sa ofta tid kungen jobbet? Kanske ar det dags att investera lite handlingskraft kungen att utforska romantiska relationer som kan besta pro livet? Om du ar serios med ditt dejtande och ar redo att investera bade mentalt och fysiskt, sa ar Academic Singles for dig. Hos oss kan allt intraffa!

Antal medlemmar/aktivitet

Academic Singles har i dagslaget omkring 110 000 medlemmar i Sverige, och konsfordelningen ar nagorlunda regelbunden, med 53% man och 47% kvinnor. Jamfort med andra populara dejtingappar som Tinder, sa drar Academic Singles till sig en aldre ahorare. Medelaldern for hanar pa plattformen ar 36,1 ar, medan den for kvinnor ligger gallande 36,3 ar. Minsta alder pro registrering ar dock 18 ar, och plattformen har brukare som stracker sig fran 20 ar bakdel upp till och ovanfor 60 ar.

Webbsidan inneha ej samma antal konsument som dejtingsajter som fokuserar pa hur sa som vanligtvis kallas “casual dating”, dar det ar vanligt att man blott traffas en eller ett par ganger. Ett spar pa hur det svenska samhallet fungerar idag ar att folk har mindre och mindre epok for seriosa foremal och pa grund av foredrar ett “one night stand” stundom.

Nar man ar ung kan det besta lattare att trivas med en mer kortvarig livsstil, men allteftersom man vaxer forstar man behovet fran att placera sig ner. Bade fysiskt och mentalt. Efter manga ar av flyktiga forhallanden, blir flera trotta pa att inte finn nagon som de kan ha en langvarig och karleksfull relation med. Som ett utslag soker de efter ett mer seriost dejtingalternativ som Academic Singles, som lockar ett stort antal singlar som letar efter nagot som ar langsiktigt och meningsfullt.

Det finns farre medlemmar gallande Academic Singles an manga andra dejtingsidor, men det gor det lattare att finn en partner som battre passar dina onskan. Darmed uppnas en kontinuerlig jamvikt. Ifall du som svensk dam eller man ar valutbildad och redo att plocka romantiken till nasta grad, ar Academic Singles domstol dejtingsajt forut dig.

Funktioner/olika appar

Otaliga valjer vilken dejtingtjanst som ska anvandas baserat pa vilka funktioner som erbjuds. Det ar speciellt explicit med dejtingappar som riktar sig till de yngre, som exempelvis Tinder. Utvecklarna har ungefar gjort det till ett lockton, vilket utfor det jatte- mer fordelaktigt att bruka appen an att skrida kungen en havdvunnen dejt.

Academic Singles inneha en frank, effektiv och otvetydig facit som fokuserar pa att du ska ringa chans att pricka nagon. Efter att du inneha registrerat dig och svarat kungen de 34 unika fragorna sa kommer du att utvarderas och matchas med potentiella partners. Om du vill kan du dessutom tata i fler information om dig jag, till exempel intressen och preferenser.

Plattformen ger dig aven tillfalle att ta segment fran dina egna testresultat for att teori dig nagot ifall dig jag aven vem som passar dig som partner. Den psykologiska utvarderingen visar aven hur lampad du kan vara forut nagon som du ar hagad fran, baserat pa deras kombinerade testresultat. Det ar ej nodvandigt att deras sammanlagda utslag amna passa helt pro att det amna klara av vara en potential forut en relation. A andra sidan kan det tydlig mildra till att mojliggora forsta steget i forhallandet.

No Comment

0

Post A Comment