Blog

Relate ar en helt ny dejtingapp som ar baserad kungen varderingar

Nar du skapar ett konto far du kora de varderingar som ar viktiga pro dig och darnast kopplas du ihop med andra som inneha samma varderingar. Det betyder att det ej ar nagot swipande som generellt ar forekommande hos andra dejtingappar. Relate ar innovativ, attraherande och forsiktig att anvanda och det basta av allting, det ar helt gratis! Det ar ej oforandrad ytligt som de andra dejtingapparna, arme ar fokuset kungen hur man ser gallande livet och vad som ar angelaget.

kissbrides.com webbplats just där

10. Grindr

Grindr ar en valbekant dejtingapp som ar specifikt riktad till HBTQ-personer, huvudsak homosexuella hanar. Appen har ett stort antal anvandare ovanfor laka varlden, inberaknad Sverige. Den ar perfekt pro dig som letar efter ett seriost karleksforbindelse eller nagon att charma med. Den finns som en snav gratisversion eller som betaltjanst med extra funktioner for en liten manadskostnad. Appen ar frank, snygg och anvandarvanlig.

11. Victoria Milan

Victoria Milan ar en ofta ryktbar och omstridd dejtingplattform som specifikt vander sig till folk som ar gifta och som letar efter en shop eller sextraff. Det ar helt gratis att bli medlem men om man vill interagera med andra medlemmar kravs ett premium-medlemskap. Forutom detta ar det en valdigt snygg och anvandarvanlig dejtingapp.

12. Badoo

Badoo ar en fran de ledande dejtingappar och dejtingsidorna varlden ovan, med kvar 340 miljoner brukare, dessutom i Sverige. Ifall du ar med i malgruppen unga vuxna, sa ar det vart att utprova. Appen inneha flera funktioner, medraknat en swipe-funktion. Gratisversionen ar helt gangbar, men ett premiummedlemskap ger dig resurs till alla funktioner forut ungefar 30 kr per vecka.

13. Once

Spann lunchtid far du varje dag en (1) match som presenteras av den egendomlig dejting-appen Once. Du inneha enar potential att bestamma ifall det ar nagon som passar dig. Det ar ett gripande koncept som kan handla det lattare att finn domstol nar det kommer till dejting, och den gratisversionen av appen ar lagom forut att kunna utfora detta.

14. Vissla

Vissla ar en modern svensk dejtingapp som har skapats nyligen. Det finns alternativ pro att forska efter “vanskap, karlek eller flirt” i appen. Den ar hejdlost bra och underhallande att hantera, men nej ar antalet brukare ofta lagt kungen vissa stallen. Anda kan det vara vart att prova det!

15. Zoosk

Zoosk ar en popular dejtingapp och dejtingsite med miljontals brukare fran alltsammans varlden. Utformningen ar attraktiv och anvandarvanlig, och det ar latt att uppfatta sig gratis. Dock ar det ett typ dyrt premium-medlemskap som kostar ca 200 kr/man. Det finns aven en bit verifierade medlemmar, men inte likadan massa som exempelvis Tinder.

16. The Inner Circle

The Inner Circle ar en dejtingplattform som fokuserar gallande karriarmedvetna singlar. For att hantera appen tvingas man ansoka ifall att ringa bli medlem, dock ar kriterierna for detta oklara. Den inneha ett stort antal konsument kvar hela varlden, dock ar jag osaker pa hur det ser ut i Sverige. Det finns otaliga funktioner och det ska vara bra, men gratisversionen har vissa begransningar.

17. Raya

Raya ar en valkand och exklusiv dejtingapp som enbart ar oppen forut personer som uppfyller ett visst krav gallande dignitet. Det ar namligen ej mojligt pro vem som helst att bli medlem. Flertal kandisar som Ben Affleck, Emma Watson, Demi Levato, Moby och Elijah Wood inneha rapporterats som medlemmar, men hur det ser ut i Sverige ar okant.

18. Her

Her ar en dejtingapp specifikt utformad pro kvinnor och icke-binara som soker efter andra kvinnor och icke-binara. Appen inneha ett stort paritet med Tinder, och fransett att swipa finns det tillika annorlunda gemenskaper som man kan skrida med i. Det ar forsiktig att komma igang och det behovs inte nagon ersattning pro att utnyttja den helt!

No Comment

0

Post A Comment