Blog

Karrier fogadás a Craps könyvben

Burton nyilatkozata 2008 óta ír a szerencsejátékokról és a fogadásról. Ő az író néhány fogadási útmutató közül, és Ön kiváló hónapról hónapra rovatvezetője lesz néhány szövetségi szerencsejáték-kiadványnak. Alkalmazkodnod kell a videojáték legújabb követelményeihez, annak ellenére, hogy a 2. lépés, 3. lépés és 12. lépés nem egy elhúzódó kifutó vesztes, talán nem is olyan pozitív mennyiség, amely segítené a fogadást, mindkettő.

  • Sok szerencsejáték-vállalkozás és esetleg fogadó is nagyszerű „yo-levennek” nevezett, a lelkes 11-es értékelést „yo”-nak is nevezik, más néven „hat négy, nulla jive”.
  • Ha fogadást szeretne kötni egy egyéni lépés eredményére, az egyik legjobb választás a közösségi fogadás.
  • A szerencsejátékok nyereségességének esélye továbbra is 37/1. lépés, sokkal kisebb, mint a vacakokon belül, még a házhatár megemlítése mellett is.
  • Pénzük egy bizonyos százalékát tegyék félre az elhelyezési lehetőségre, mert jelentősen befolyásolhatja a befektetés lehetséges megtérülését.

Például azok, akik egy viseletet nem fogadnak a vadonatúj hatosra, akkor keresnek, ha a játékos egy nagyszerű 7-tel fogadási tippek megelőzi a hatost. Ha azonban a játékosod 7-et dob ​​az esetleges szám elé, akkor egymásnak sikerül elveszítenie a már megtett téteket. Szórakoztató, ha megüt, de tudnia kell, hogy valószínűleg nem vesz részt.

Ne Ticket Line és akkor nem volt fogadások – fogadási tippek

A félretett tekercsért a szakemberek minden másnál hajlamosabbak egy 7-es vagy tizenegyes mozgatásra, hogy a sikeres mennyiség miatt van értelme ezt a mennyiséget kihasználni. Fontos, hogy megnézzük az adott verzió törvényeit és előírásait, amelyek csak szerencsejátékkal játszanak, mivel ezek eltérhetnek az antik craps játéktól. A Bet365 Local kaszinó most a régi asztali online játékok, a jackpot nyerőgépek és a valós idejű szerencsejátékok változatos listáját kínálja ezen a piacvezető játékfogadáson belül. A Caesars Palace internetes kaszinó egy legendás márkanév, amely sokszor szerepelt már hollywoodi videóban. Ezért nem csoda, hogy a játékosok nagyobb típusú portokat találnak, és asztali online játékot is találhatnak.

Craps Opportunity Approach

Szuper tudósok számára is kiválóak, mivel minden egyes fogadásnál megtudhatja, hogy mekkora valószínűséggel jár. Továbbra is görgessen, hogy birtokában legyen egy nagyszerű lehetőség íróasztalának, amely segít megtudni, hogyan kell okosan fogadni, és esetleg lecserélheti őt a sikeres fogadások érdekében. Tehát bizonyossággal a craps-módszerében, és felelős terápia lesz, képzelje el, hogy megteszi a második lépést. Iratkozzon fel egy internetes szerencsejátékkal foglalkozó vállalkozásra, dobjon az új virtuális kockával, és elfogadja a legújabb, szabálytalan, de szórakoztató kirándulást, amelyet az egyik craps is kínál. A mozdulatok örömtelivé válnak, a saját cselekedeteid energikusak lesznek, valamint a játékod is lenyűgöző lesz, és te irányíthatod.

“általában nem válnak” fogadások

fogadási tippek

Mégsem, itt jön be kényelmesen az információs szar lehetősége, hiszen végül mégis előre fordulhat. Az emberek elköltöztetésének valószínűsége 1/6, egyébként 16,67 százalék. Így átlagosan az időszámítás azonnal gördülne, miután mind a hat eltelt. Ez azokra is igaz, akik frissen értek a szarokhoz, mivel a lehetőség kihívást jelenthet. Bár nem, némi okkal, de meglehetősen egyszerű érzést kelteni. Az alapok figyelmen kívül hagyása azokra az eljárásokra vonatkozik, amelyek optimalizálják a Foglalkozási fogadás lehetőségét, ha tudatosan veszed a fenyegetéseket.

A friss Cardinal Regulations Away from Craps Table Etiquette

Valószínűleg a saját közösségi fogadásod egyik legvonzóbb kérdése valójában az egyszerűségük. Ez egy egyszerű fogadás, és előfordulhat, hogy olyan saját szakembereknek ajánlják, akik még csak most ismerkednek a szarokkal, különben egy egyszerűbb szerencsejáték-stratégiát választanak. Ráhangolok egy Sam’s Townra Las Vegasban és Shreveportban is, amely fogadást tesz. Az új fogadás akkor nyer, ha a lövöldöződ öt helyet ér el, nem pedig jó hetet. A legújabb Showboat Atlantic Area belsejében, úgy tudom, egy Midway fogadást tartalmaz a Big 6 és Large 8 normál helyére vonatkozóan, összesen hattól nyolcig a következő lépésben. Egy kihívást jelentő 6 vagy 8 költés egyhez, és szinte minden második 5-9 költés az első lépéstől az elsőig.

Nyújtson fogadásokat

A magas választás akkor nyer, ha a lövöldözős nagy mennyiséget megy a szetten, mielőtt a nagy 7-et elérné. Itt potenciálisan arra fogadhat, hogy az ötös, fél tucat, nyolc vagy tíz szettet folytatja, amíg a hetes meg nem érkezik. A legújabb furcsaság az, hogy nem pusztán a hetesekért szűnik meg, hanem azok számára is, akik az a páron kívül egyáltalán dobják a kötelező számot. Például megválsz azoktól, akik 5 dollárt tesznek a kemény négyesre, de a kocka körülbelül hármasra esik, és te tudsz 1-et.

Aztán, ha kényelmesen érzi magát, elsajátíthatja a legjobb étkezési asztalokat a legjobb valódi készpénzes online kaszinókban. Dióhéjban, a Craps egy egyszerű videojáték, így tudhatod, de nehéz videojáték, amelyen oktathatod magad. Kezdje egyszerű tétekkel az alacsony értékek mellett, és a megemelt tétekhez és változatos játékmegoldásokhoz vezető funkciókkal elérheti a legjobb eredményeket, mióta megérti.

fogadási tippek

Először is, a játék egyetlen bonyolult része az, hogy meg kell választani, hogy mire akarunk fogadni. Amit tudnod kell, az az, hogy a craps család minden egyes szerencsejáték-létesítmény játéka közül az alsóbbrendű. Így nagy a valószínűsége annak, hogy egy játékot játszanak a szerencsejáték-létesítményben, amikor crap-et játszanak, és hasznos, ha megérti, hogyan kell crap-et játszani pontosan és egyszerűen.

No Comment

0

Sorry, the comment form is closed at this time.