Blog

Lóverseny terminológia

Underdog – A versenyen belül az új esélytelent gyakran úgy ismerik, mint aki mellett a fogadóirodák nem számítanak rá, hogy keresni fog. Az esélyek ezekben a csapatokban gyakran nagyok, mert kisebb esélyt biztosítanak a hatékony eredményre. Rögzített esély – A https://fogadas-sport.com/gamebookers/ tétek módosulhatnak, és ez a javított lehetőség egy olyan fogadási típus, amely előre meghatározott szorzókra irányul. Bármilyen módszer, amely a limitek alapján változtatja az esélyeket, nem befolyásolhatja a saját hely lehetőségét. Ez a fajta fogadás segít abban, hogy határozott becslést kapjon a nyereményéről, mivel valószínű, hogy előre meghatározott és javítható.

tennis betting tips

  • A dolláros játékokon belül ez változhat, mivel a vásárlások száma versenyekre korlátozódik.
  • A bukmékerek általában azért keresnek pénzt, mert elferdítik az esélyeket a kiváló árrés elindításának eszközeihez képest.
  • Egy ilyen kiváló Góliát szerencsejáték szépsége abban rejlik, hogy minél több lehetőség van egy győzelem függvényében, annál nagyobb a friss alapok száma.
  • No Step – A-játék, amelyre már nem kapnak fogadásokat, és az összes fogadást visszatérítjük.
  • No-Restrict – A „nincs korlátozás” definíciója egy játékkonstrukciót jelent, ahol a résztvevők választhatnak, hogy egyidejűleg bármilyen számot növeljenek.

Ha újonc vagy a lórohanásban, az új szleng és a versenyzõk által használt szavak korlátlanul kereshetnek. Bár nem, azok számára, akik felvértezik magukat néhány rohanással, és előfordulhat, hogy játékkifejezésekkel élnek, lehet, hogy azonnal a vadonatúj terminológiáról beszélnek. Saját szerencsejáték-kalauzunk felhasználói lehetővé teszik, hogy mindent megtudjon a fogadási típusokról, a fogadás ötleteiről és a nyertes felfedezésének módjairól.

Fogadási szavak elemzése

A szerencsejáték-alapítás során a készpénzt burgonya chipsre váltó emberektől azonnal alig kell pénzt szerezniük, mert azt a csatornája melletti biztonságos konténerbe teszik. Ebből kifolyólag nem mindegy, hogyan vásárolják meg a burgonyachipset, a beváltáskor jellemzően nem lehet visszakínálni őt a friss szakemberhez, hiszen nincs pénzhasználatuk. A burgonya chipset ezért a pénztárba kell vinni, csereként a pénzért. Ugyanakkor a kaszinók, amelyek arra számítanak, hogy a szakemberek zsetont vásárolnak a pénztárban, rendszerint folyamatosan biztosítanak a résztvevőknek zsetontálcákat, amelyek megkönnyítik a sok zseton friss kezelését.

Pot Restrict

A legkedveltebb játékokban használják őket, a webalapú pókertől a baccaratig. Ha egy játék játékkorlátozást biztosít, akkor az az adott játékban játszható pénzösszeg. Gyakran egy perc alatt megtaláljátok egymást, és minden játékra maximálisan tétet tehet. Más néven Wonging, egy nagyszerű Wonger, Stanford Wong után, aki egy adott Blackjack asztalról jegyzeteket mért, hogy megállapítsa, a profik a nyerőbázisodban vannak-e, majd szállj be az asztalra.

Flop – Egy újabb szerencsejáték-golyó a szomszédos kártyákon belül, mint például az Omaha és a Hold’em. A „flop” kifejezés, valamint körülbelül három szomszédos jegyzetre utal, amelyeket arccal felfelé dolgoznak fel, hogy megragadják az említett szerencsejáték kör során. Crossbook – Fogadás két profi között ugyanabban az élvezetben. Az a játékos, aki kiesik az alapból, tartozik ellenfelének a nyereségkülönbségek egy részével.

Kezelése

Egy játékbérlet, amely teljes mértékben az eredeti 15 játékon kívüli perc eredményén alapul. Egynegyed sor a következő, harmadik, és a következő egynegyed effektusok esetleg elérhetőek lehetnek a játékokon belüli fogadásokhoz. A sportfogadók más fogadóirodákkal együtt vizsgálják meg a téteket, hogy továbbadják annak kitettségét. A „Prop” fogadások, máskülönben az ajánlattételek, a játék címén belül bizonyos feltételek eredményére próbálnak fogadni. A sok rajongóval rendelkező, jól ismert játéknak általában könnyen elérhető kellékei vannak. Ebbe a kategóriába tartoznak a hétvégi és szombat esti NFL online játékok, valamint más nagyon fontos egyetemi játékok, rájátszások és címek.

Ragaszkodjon a Wetten Com-hoz, hogy minden sportfogadási terminológiáját elmagyarázza

Az új lépések nagyon eltérőek, és segítenek felmérni a negatív nyugati esélyek új, hallgatólagos lehetőségeit. Nagyon, az analógiát felhasználva, mondjuk a legújabb Kansas City Chiefs -130 amerikai lehetőséget kínál a legújabb Dallas Cowboys meghódítására. Ha szeretné, hogy kiszámíthassa az új, jelentett lehetőségeket, és magabiztos American Odds-szal szórakozzon, annak meglehetősen egyszerűnek kell lennie. Tehát az Ön esélye szerint a nyugati lehetőség példájával kapcsolatban a következő egy példa arra, hogyan működne ez.

No Comment

0

Sorry, the comment form is closed at this time.