Blog

Mi az a választási változatosság? Meghatározás, Magyarázat Szószedet ki a szavakból

Ez ellen nagyon könnyű lesz védekezni – legalábbis elméletileg –, mert az ellenfelünknek szinte semmiféle emelést nem szabad tennie, és minden bizonnyal csak sokat hajlít az adására lásd az oldalt . Ha a tábla nem tud sokat átalakulni, egyszerűen folytathatja a saját igazán értékes lapját, miközben minden úton elengedi a leggyengébb blöffjeit. Ezzel egyidejűleg nem kell kreatívat keresnie a blöffölés során, mivel nem rendelkezik sok igazán érdemes téttel. Lehetséges, hogy állandóan csak blöffölhetsz a nagyon jó húzóiddal, ami elég lesz a saját változatosságod egyensúlyba hozásához. A változáshoz általában érdemes egy másik edénynyi tétet beszerezni, ami lehetővé teszi, hogy folyamatosan romlik a hatalmas érték a jó választékkal együtt.

  • Abban az esetben, ha a verseny megnyílik, és az ő diverzitása csökken a „standard” kínálatból, vagy erősebbé válik, akkor nem kell kitérnie egy célfelhasználóhoz a könnyű lépéses 3-tétekért, ellenkező esetben megadja a hívásokat.
  • Lehet, hogy ez nem is fontos, de ez határozza meg a saját garanciánkat a választékkal szemben, és a flop utáni játszhatósággal együtt, amikor a friss 3betet kívánjuk megnevezni.
  • Ahogy az ellenfeled választási mérete csökken, meg kell címkézned, és további lapokkal javíthatsz.
  • Lényegében csak az író azt akarja mondani, hogy ne akarj minden leosztást c-choice-zni, mivel be kell dobnod, hogy sok időt eltölts.
  • Valószínűleg olyan táblákat kínálunk, mint a K-J-six szivárvány, amely a legtöbb ember számára elérhető.

Az AA a legkevésbé bizonytalan az összes túlpár közül, így ésszerű adakozás a lomha-élvezéshez a meghatározott szabályszerűség mellett. Nem kell viselned, és nem is szabad minden egyes alkalommal döntened, ennek ellenére megfontolandó. Ehelyett meg kell erősíteni a hatótávolságot, hogy könnyedén védekezhessen kihívónk fogadásai ellen. Ha kiválasztja a saját szilárd ajánlatunk rossz oldalát, és eltolja azokat, hogy segítsen Önnek. Ezek az erős lapok, amelyek könnyedén fogadhatnak a legújabb flopra, válthatnak, és sok munka értékű riveren leszünk outokkal. Valahányszor mérlegelt/emelkedett pontszámot érünk el, amikor Ön ezeket a kezeket hordozza, nyereségesen megnevezhetjük az újraértékelési szándékot a későbbi út számára.

Lásd az oldalt: Elkészültem a legújabb folytatási fogadással, tényleg ne aggódj, ha a megfelelő játékmód

Mindenekelőtt segít megmagyarázni a kéz erősségét, valamint néhány tényszerű állítást találni az ellenfelek adására vonatkozóan. Ezenkívül megnyomhatja a gyenge kezet, hogy segítsen meghajolni, és stresszt okoz a korlátozott kézzel rendelkező ellenfeleknek. Ezenkívül energiát ad, és valószínűleg az új c-gambler birtokába juthat, hogy megszerezzék a legújabb Mostbet főzőedényt. A következő térképek a BTN kiterjesztett játékstratégiáját vizsgálják a magányosan felemelt konténerekben az SB ellen, és BB-t tudhatsz 40 bb erősséggel.

Analógia Kiváló, a legújabb flop beállítása

Mi az a választási változatosság? Meghatározás, Magyarázat Szószedet ki a szavakból

A c-játék egyéb veszélyei közé tartozik az a tény, hogy arra ösztönözheti ellenfeleit, hogy blöfföljenek a te ellened. Amikor úgy érzik, hogy túl sokat használod a legújabb c-bet módszert, előfordulhat, hogy nagyobb rendszerességgel kezdenek megadni vagy emelni, hogy elkapjanak téged a blöffben. Amikor a c-betting valószínűleg erős eszköz lesz a pókerrepertoárjában, nagyon fontos, hogy stratégiailag használja ki.

Az A Gto előnyei és hátrányai

Ez különösen igaz, ha a hajlamok magasra törekszenek, beleértve a briliáns-merev nitt vagy a hiper-versenyző mániákust. 3a) A legújabb kihívó feladja, és negyvenöt dollárt nyer, kockáztatva 120 dollárt a semmibe. A túl gyakran lassú kipróbálás általában jelentősen elhalványítja a saját kért értéket hosszú távon. Ellentétben a Key-vel – amelynek laza tartománya van – mindig 3-bet kell nyitnod. Bucks játékok zúzója Rántott „mynameiskarl” Meulders a vakok éveinek tapasztalataihoz képest a 14 régiós modulban szerzett tapasztalataihoz képest.

Mi az a választási változatosság? Meghatározás, Magyarázat Szószedet ki a szavakból

Azt javaslom, hogy a hívás helyett inkább 3-bet tegyél, de igazából a te döntésed. Ismét named keresel, így ezek után szűkítheted a kihívó választékát, hogy Colorado handet, centerkészleteket, esetleg bizonyos gyógyító csatlakozót pl 76s stb. Kihagyod a flopot, de van néhány túllapod, és egy nagyszerű hátsó sor, és flösshúzásokat fogsz kapni. Egy új játékosnak, aki előnyben részesíti a diverzitásodat, technikailag sokkal erősebb keze van a diverzitásában, mivel a tartománya nincs korlátozva. Szórakoztató emberekkel szemben az a legjobb, ha a játéktartományt változtatja, és megőrzi blöffjeit, hogy olyan embereket birtokoljon, akik a valóságban összpontosítanak.

Deepstack megközelítés

Pontosan hogyan változtathatjuk meg az ilyen típusú tartományokat 100BB, 50BB és más kupacverziókra? Különösen kíváncsiak vagyunk a kisebb stackekkel rendelkező EP-kre. Miller útmutatója azt állítja, hogy a J9-ektől egészen a 86-osokig akadozó lendületet kell majd hívnia. Csalódott még egy kérdés, hogy a fészer sokszínűségében a 76-os és 65-ös típusú fogantyúkhoz való kapcsolatfelvétel egyáltalán megfelelő-e, vagy nem megfelelő, mint ideális. Amint láthatja, a friss Cutoff 100 százalékot fog ellenőrizni a kezéből.

Mi az a választási változatosság? Meghatározás, Magyarázat Szószedet ki a szavakból

A friss 65-ös kúra kettős ereszcsatornát próbál ki, és rengeteg biztonságot nyújt. A friss 76-os kombináció, ami pusztán egy nagyszerű lövés, valójában nem teszi meg a sokszínűséget. Az egyének adják, hogy a megoldó éppen hajlítson a vadonatúj fordulatra. Fogadunk a néhány páros kombókra, az összes szettünkre, az összes erős adásunkra, majd megpróbálunk KT-ről játszani, és többet is tudsz. A 3. lépésben választható fajta fejlesztése, amikor a rövid, olyan, mint egy emelés/hajlítás fajta.

No Comment

0

Sorry, the comment form is closed at this time.